Basın Bilgi Notu: "Tarihi Rektörlük Binası"
Zübeyde Hanım Kız Anadolu Lisesi Öğrencilerinden Kampüs Ziyareti
Giresun Üniversitesinde Gazze Konferansı Düzenlendi
Giresun Üniversitesi EYFOR-16'da
Turizm Fakültesi Gastronomi Bölümü'nden 3 Ayrı Sosyal Sorumluluk Projesi Etkinli...
Tirebolu İletişim Fakültesi Öğrencileri, Genç Kotler Awards’ta Türkiye Birincisi...
Rektörümüz Sivil Toplum Temsilcileriyle Buluştu...
Rektör Yardımcımız ve Fındık İhtisaslaşma Koordinatörü Prof. Dr. Hüseyin Şahin’in de katıldığı eğitim kapsamında Fındık İhtisaslaşma Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Ali Turan, fındık kurutma işlemi sırasında dikkat edilmesi gerekenleri anlatarak fındık kurutma işleminde fındığın zemine ince bir tabaka halinde serilmesi ve günde 2-3 kez karıştırılarak kurutulması gerektiğini vurguladı. Suni ve doğal kurutma yöntemleriyle ilgili bilgiler veren Doç. Dr. Turan, fındığı kurutma işlemine geçmeden önce en önemli durumun doğru zamanda hasat edilmesi olduğunun altını çizdi.
Eğitim çiftçilerin sorularının yanıtlanması ve ileriye dönük çözüm önerilerinin konuşulmasının ardından sona erdi.