Öğrencimiz Ercüment Murat Solmaz Trafik Kazasında Vefat Etti
23 Nisan Temsili Devir Töreni Gerçekleştirildi
DOKKAF'2025 Büyük Bir Katılım İle Sona Erdi...
Üniversitemizde Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı (DOKKAF’2025) Coşkusu…
“Kalite Yolculuğunda: Rektör-Öğrenci Buluşması” Etkinliği Gerçekleştirildi
Doç. Dr. Ümmü Gülsüm Durukan COST Üyeliklerine Atandı
Yapay Zekâ ile Dönüşen Eğitim: Özel Eğitime Özel Çözümler Projesine TÜBİTAK'tan ...
Dr. Öğr. Üyesi Ayla Hendekci İki Ayrı COST Aksiyonuna Atandı
Rektör Yardımcımız ve Fındık İhtisaslaşma Koordinatörü Prof. Dr. Hüseyin Şahin’in de katıldığı eğitim kapsamında Fındık İhtisaslaşma Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Ali Turan, fındık kurutma işlemi sırasında dikkat edilmesi gerekenleri anlatarak fındık kurutma işleminde fındığın zemine ince bir tabaka halinde serilmesi ve günde 2-3 kez karıştırılarak kurutulması gerektiğini vurguladı. Suni ve doğal kurutma yöntemleriyle ilgili bilgiler veren Doç. Dr. Turan, fındığı kurutma işlemine geçmeden önce en önemli durumun doğru zamanda hasat edilmesi olduğunun altını çizdi.
Eğitim çiftçilerin sorularının yanıtlanması ve ileriye dönük çözüm önerilerinin konuşulmasının ardından sona erdi.