Giresun Üniversitesi Çocuk Gelişimi Topluluğu tarafından düzenlenen ve GRÜ Eğitim Fakültesi akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üyesi Fatma HÜRREM SÜNNEY'in konuşmacı olarak katıldığı "Çocuklar ve Topluluklar İçin Felsefe 2" başlıklı konferans, 8 Mayıs 2024 Çarşamba günü, Fen-Edebiyat Fakültesi Mevlânâ Celâleddin-i Rûmî amfisinde gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda, Çocuk Gelişimi Topluluğu akademik danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Yeliz TİRYAKİ GÖKSU kısa bir açılış konuşması yaptı.

Daha sonra söz alan Dr. Öğr. Üyesi Fatma Hürrem SÜNNEY, Çocuklar ve Topluluklar için Felsefe konusunun temel ilkeleri ve tekniklerini anlattı. İnteraktif bir sunum gerçekleştiren Fatma Hürrem SÜNNEY’ program sonunda teşekkür belgesi takdim edildi.