Avusturya kökenli Schmid Industrie Holding bünyesindeki Baumit Türkiye firması, Keşap Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümünün daveti üzerine, Keşap Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğrencilerinin yoğun katılımı ile Yüksekokul konferans salonunda, Türkiye'de yalıtım bilincinin arttırılması ve ülkemiz enerji kaynaklarının verimli kullanılması ile çevre korumasına katkıda bulunmak amacıyla "Dış Cephe ve Isı Yalıtım" semineri düzenledi.

Baumit Türkiye Ürün Müdürü Hasan YeterR ile Teknik Danışman Ece Kaplan tarafından verilen seminerde, dış cephe ısı yalıtım sistemlerinin faydaları ile bu ürünlerin uygulama ve teknik detayları konusunda bilgiler verildi.

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, Üniversitemiz akademik ve idari personeli ile öğrencilerin katıldığı seminer,  Sayın Emür tarafından konuşmacılara teşekkür belgelerinin verilmesiyle sona erdi.