İlçelerimizde yaşanan sel felaketi nedeniyle ilimize gelen Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, üniversitemize bir ziyaret gerçekleştirdi.

Üniversitemiz Güre Yerleşkesinde yapımı devam eden cami inşaatında incelemelerde bulunan Başkan Erbaş ardından rektörlük makamında Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz Can ile görüştü. Görüşmede üniversitemizin genel durumu hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz Can, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’a üniversitemize olan ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ziyarette, Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Hüseyin Peker ve Prof. Dr. Güven Özdem, Genel Sekreterimiz Ahmet Tevfik Korkmaz’ın yanı sıra Giresun İl Müftüsü Muhittin Oral da yer aldı.