Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Dekanlığı’na atanan Prof.Dr. Mustafa ŞANAL, Rektörümüz Prof.Dr. Yılmaz CAN’ın da katıldığı devir teslim töreninin ardından görevine  başladı.

10 Mart 2020 Salı günü öğleden sonra düzenlenen devir teslim törenine,  aynı zamanda Dekan vekili olan Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Güven ÖZDEM, Rektör Danışmanı Dr.Öğr.Üyesi Müge AYGÜN, Üniversitemiz Genel Sekreteri Ahmet Tevfik KORKMAZ, Öğr.Gör. Ahmet GÜRSOY, Dekan Yardımcıları Dr. Öğr.Üyesi Mehmet ALVER, Dr. Öğr.Üyesi Gürkan Fırat SAYLAN ve Öğr.Gör. Şenol SANCAK da katıldılar.

Törende bir konuşma yapan Rektörümüz Prof.Dr. Yılmaz CAN, görevi devreden Prof.Dr. Güven ÖZDEM’e teşekkür ederek; “kendisinin aynı zamanda hem Enstitü Müdürü, hem de Rektör Yardımcılığı görevlerinin bulunması sebebiyle, görev yükünü biraz hafifletmeyi düşündüklerini” sözlerine ekledi.

Atama ve görevlendirmelerde ehliyet ve  liyakat ilkesine uygun hareket ettiklerini belirten Rektörümüz Prof.Dr. Yılmaz CAN, dekan olarak ataması yapılan Prof.Dr. Mustafa ŞANAL’ın aynı zamanda Üniversitemizin “Kalite Birimi” nin sorumluluğunu da üstlendiğini hatırlatarak, “bu görevleri layıkıyla yapacağına inancım tamdır” diye konuştu.

Rektörümüz, görevi devreden Prof.Dr. Güven ÖZDEM ve yardımcıları Dr. Öğr.Üyesi Mehmet ALVER ile Dr.Öğr.Üyesi Gürkan Fırat SAYLAN’a plaket ve teşekkür belgesi takdiminin ardından, dekanlık görevine başlayan Prof.Dr. Mustafa ŞANAL’a da çiçek vererek başarılar diledi.