Üniversitemiz Eğitim Fakültesi 2021-2022 akademik yılı mezuniyet töreni 23 Haziran Perşembe günü Güre Yerleşkesi etkinlik alanında düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

Törene Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz Can’ın yanı sıra Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Şanal, Milliyetçi Hareket Partisi Giresun İl Başkanı Ertuğrul Gazi Konal, Üniversitemiz akademik ve idari personeli, mezuniyeti gerçekleşen öğrenciler ve aileleri katıldı.

Tören Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Şanal ve Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz Can’ın öğrencilerimizin mezuniyeti kutlayan ve meslek hayatlarında başarılar dileyen konuşmalarının ardından fakülte birincisinin mezuniyet kütüğüne plaket çakması, öğrencilerinin temsili diplomalarını alması, kep atma töreni ile devam etti.

Mezuniyet töreni sonrası etkinlik alanında gerçekleşen konserde öğrenciler doyasıya eğlendiler.