Üniversitemiz geleneksel bahar şenlikleri Güre Yerleşkesindeki etkinlik alanında düzenlenen ve öğrencilerimizin de yoğun ilgi gösterdiği sevilen müzik grubu Kolpa’nın konseriyle son buldu.

10 Mayıs Salı günü gün içerisinde düzenlenen etkinliklerle başlayan geleneksel bahar şenlikleri akşamında Dj Halis Varlık’ın performansıyla noktalanmıştı. İkinci gün ise Karadeniz’in sevilen gurubu GAFBAND sahne almış ve öğrencilerimize unutulmaz bir gece yaşatmıştı. Dün gece ise sevilen müzik grubu Kolpa, Üniversitemiz öğrencilerine adeta müzik ziyafeti yaşattı.

Giresun Sporunun Önde Gelen İsimleri Öğrencilerle Buluştu

Geleneksel bahar şenliklerinin son günü Üniversiteli Çotanaklar Topluluğu’nun düzenlediği güzel bir etkinliğe sahne oldu. Etkinlik kapsamında Giresun’da sporun önde gelen isimleri öğrencilerle buluştu. Katılımcılar, etkinlik alanındaki stantları gezerek öğrencilerle bir araya geldi. Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz Can, Giresun sporunun önde gelen isimlerini Üniversitemizde ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu belirterek, katılımcılara teşekkür plaketi verdi.