Kısa adı Giresun Federasyonu olan Giresun Sivil Toplum Kuruluşları Federasyonu Başkanı Muhterem Memiş ve Başkan Yardımcısı Enes Şenlikoğlu, Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz Can’ı makamında ziyaret ettiler.

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Giresun Üniversitesi Rektörü olarak atanan Prof. Dr. Yılmaz Can’ı tebrik eden ve hayırlı olsun dileklerini ileten Sayın Memiş, her yıl İstanbul’da düzenledikleri Giresun Günlerinde bu yıl da Giresun Üniversitesi görmeyi arzu ettiklerini söyledi.

Sayın Memiş ve Şenlikoğlu’na ziyaretlerinden ve iyi dilek temennilerinden dolayı teşekkür eden Rektörümüz, Giresun Federasyonunun Giresun Günleri ile önemli bir tanıtım faaliyeti gerçekleştirdiğini, Giresun Üniversitesi olarak şehrin tanıtımına katkı sağlayacak bu ve benzeri çalışmalara olumlu baktıklarını söyledi.