Giresun Üniversitesi ile İlimizin kurum ve kuruluşları öncülüğünde, Giresun 2.OSB alanı içerisinde Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Giresun Teknoloji Geliştirme Bölgesi/Teknopark kurulmuştur.

İlimizin ve Bölgemizin Bilimsel Teknolojik faaliyetlerine büyük katkı sağlayacağı düşünülen Teknopark içerisinde kurulacak şirketlerde yapılacak ARGE çalışmaları ile katma değeri yüksek ürünler ülkemize kazandırılacak ve ihracatı yapılacaktır. Ayrıca; Teknopark içerisinde nitelikli personel istihdamı ile ilimize ve bölgemize büyük katkılar sağlanacaktır.

“Giresun Teknoloji Geliştirme Bölgesi Yönetici Anonim Şirketi”ni oluşturma çalışmaları kapsamında siz değerli yatırımcı şirketleri belli bir sermaye ve pay ortaklığı ile Giresun Teknoloji Geliştirme Bölgesi yönetici A.Ş. de ortak olarak görmekten mutluluk duyacağız.

Pay Ortaklığı Alt Limiti           : 25.000,00 (yirmi beş bin) TL.
Müracaat Yeri                         : Giresun Üniversitesi Rektörlüğü
Son resmi Müracaat Tarihi     : 26.07.2019
İrtibat Tel / E-posta                 : 0543 674 09 16 – anil.kaya@giresun.edu.tr