Giresun Üniversitesi’nin Güre ve Gazipaşa yerleşkeleri dahil olmak üzere , ilçelerdeki okul ve kurum binalarında virüslere karşı ilaçlama yapıldı.

Rektör Prof.Dr. Yılmaz CAN’ın talimatıyla gerçekleşen dezenfekte çalışmasında, tüm binaların köşe-bucak temizliği yapıldı.

Rektör CAN, dezenfekte ve temizlik çalışmalarının çok  sık aralıklarla ve periyodik bir şekilde sürekli devam edeceğini, binaların eğitim öğretim faaliyetlerine açılması durumunda da aynı titizlikle çalışmaların sürdürüleceğini açıkladı.
Üniversitede, COVİT-19 ile mücadele kapsamında, tüm öğrencilerin ve personelin her türlü iletişim kanalı kullanılarak bilgilendirilmesine de devam ediliyor. Mücadele kapsamında çalışma şartları ile ilgili yeni kararlar alınıp, duyuruluyor.