Giresun Üniversitesi Yönetim Bilgi Sistemi (GÜYBİS) programının tanıtım toplantısı Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Güven Özdem’in katılımıyla, 13 Aralık 2019 Cuma günü, Güre Yerleşkesi Mehmet Akif Ersoy Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Strateji ve Geliştirme Daire Başkanlığı Şube Müdürlerinden Seyfi Göktekin’in, programın genel çerçevesini aktardığı konuşmasının ardından, Prof. Dr. Güven Özdem de, Üniversite olarak tüm birimler bazında programdan beklentilerini ve 2020-2024 stratejik planının uygulanmasında sağlayacağını umdukları katkıları aktardı.

Daha sonra söz alan GÜYBİS yazılım uzmanları, Üniversitemiz birimlerinin veri giriş sorumlularına, Stratejik Plan, Harcama, İç Kontrol, Kalite İç Değerlendirme v.b. konularda ihtiyaç duyulan verilerin nasıl sisteme girileceğine dair bilgilendirme yaptılar.

Yoğun katılımın olduğu program soru-cevap bölümüyle sona erdi.