Giresun Üniversitesi Görele Uygulamalı Bilimler Yüksekokulunda okuyan öğrencilerimiz, sattıkları takılardan elde ettikleri gelirle Sevgi Evlerinde kalan çocuklara ve SMA hastası çocuklara yardım ettiler.

Finans ve Bankacılık Bölümü tarafından başlatılan proje kapsamında öğrenciler önce hocalarından para topladılar ve bu paralarla takı ürünleri aldılar. Alınan takı ürünlerinin satılmasıyla elde edilen gelirle ise önce Giresun Çocuk evleri sitesindeki çocuklara oyuncak aldılar ve bu oyuncakları yetkililere teslim ettiler. Daha sonra ise toplamda 20 bin TL civarı satış geliri elde eden öğrencilerimiz kazandıkları paranın büyük bölümünü SMA hastası olan Fikret Asım ve Mehmet Ayaz’ın Valilik onaylı hesabına yatırdılar.

Öğrencilerimize ve projeye katkıda bulunan akademisyenlerimize teşekkür ediyoruz.