GRÜ Yeşilay Topluluğu ile Görele Güzel Sanatlar Fakültesinin birlikte düzenledikleri "Bağımlılıkla Mücadele" konulu panel, 15 Mayıs 2019 Salı günü Görele Güzel Sanatlar Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Dr. Öğr. Üyesi Kaan Öztutgan’ın moderatörlüğünde gerçekleşen panelde;  Öğr. Gör. Recep Yağcı, Dr. Öğr. Üyesi Zülüf Öztutgan, Dr. Esra Çelik, Psikolog Gamze Açıkgöz ve Havva Bulat yaptıkları sunumlarda, bağımlılık konusunu dini, hukuki, nörofizyolojik, psikolojik ve teknoloji açıdan ele aldılar.

Görele Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Feridun Tekin,  ilçe protokolü, üniversitemiz çalışanları ve öğrencilerin katıldığı program, konuşmacılara teşekkür belgelerinin takdim edilmesiyle sona erdi.