Giresun Üniversitesi Devlet Konservatuvarı tarafından düzenlenen, Dr. Öğr. Üyesi Halis Gürkan Kırankaya ve Konservatuvar orkestrasının birlikte sahne aldığı konser programı, 06 Nisan 2019 Cumartesi günü Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonunda düzenlendi.

Halis Gürkan Kırankaya’nın klarnetiyle dinleyenlere müzik ziyafeti sunduğu gecede, GRÜ Devlet Konservatuvarı orkestrası da kendisine eşlik etti.

Devlet Konservatuvarı akademisyen ve öğrencilerinden oluşan orkestra ile Kırankaya’nın birbirinden güzel eserleri seslendirdikleri gecede ortaya konan performans, salondan büyük alkış aldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Cevdet Coşkun'un yanı sıra; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Serkan Soylu, Üniversitemiz akademik ve idari personeli ile öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği gece, Rektörümüz tarafından Dr. Öğr. Üyesi Halis Gürkan Kırankaya’ya ve orkestraya teşekkür belgelerinin takdimi ile sona erdi.