Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından Balıkesir’de düzenlenen 2019 yılı Üniversiteler Arası Voleybol Şampiyonasında Giresun Üniversitesi Erkek Voleybol Takımı 3. kez Türkiye Şampiyonu olarak büyük bir başarıya imza attı.

Aynı turnuvada kadınlar kategorisinde mücadele eden GRÜ Kadın Voleybol Takımı da 3. kez Türkiye 3.lüğünü elde ederek turnuvada adından söz ettirdi.

GRÜ’nün spor alanında kazandığı başarılara bir yenisini daha ekleyen sporcuları ve takım antrenörleri Prof. Dr. Birol Ertuğral ile Ögr. Gör. Ferhat Büyükkalkan’ı tebrik eden Rektörümüz Prof. Dr. Cevdet Coşkun, Giresun Üniversitesi yönetimi olarak sportif faaliyetlere büyük önem verdiklerini, inşaatı devam eden fakülte binasının ve spor salonunun tamamlanmasıyla bu başarıların artacağına inandığını söyledi.