Giresun Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi 2021 – 2022 Akademik Yılı mezuniyet töreni, Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonunda, Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz CAN, Rektör Yardımcısı ve aynı zamanda İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin PEKER, Giresun İl Müftüsü Ramazan TOPCAN, Üniversitemiz akademik ve idari personeli, öğrenciler ve mezun olacak öğrencilerin ailelerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Yoğun katılımla gerçekleşen tören, fakülte birincisi Muhammed Emre KUYURCAK'ın tüm mezun öğrenciler adına yaptığı konuşmasıyla başladı. Dekan Prof. Dr. Hüseyin PEKER ve Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz CAN’ın mezun öğrencileri tebrik eden birer konuşma yaptıkları törende, fakülteyi ve bölümlerini ilk üçte bitiren öğrencilere de plaket ve başarı belgeleri verildi.

Yıl boyunca düzenlenen çeşitli spor müsabakalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesinin ardından tören; fakülte akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üyesi Halil İbrahim ÖZASMA, Arş. Gör. Mustafa TOPŞİR, Nurefşan ATEŞ ve Rabia MİDİLLİ'nin hazırlamış oldukları ilahi ve şiir dinletisi ile mezun öğrencilerin hazırladığı sinevizyon gösterimiyle devam etti.

Gösterilerin akabinde mezun öğrenciler plaketlerini, temsili diplomalarını ve Giresun İslami İlimler Vakfı tarafından verilen hediyelerini Fakülte akademisyenlerinden aldılar.

Dr. Öğretim Üyesi Halil İbrahim ÖZASMA eşliğinde hep birlikte Mezuniyet Yemini okuyan öğrenciler, mezuniyet coşkusunu kep atma töreniyle zirveye taşıdılar.