17 ŞUBAT 2023
Üniversitemiz Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından 2022 -2023 Bahar Dönemi’nde uzaktan öğretime geçilmesiyle birlikte çevrimiçi psikolojik danışmanlık hizmeti verilmeye başlandı.

Deprem afeti sonrası çalışmalarını GRÜ Kriz Destek Masası ve Üniversitemiz Sivil Savunma Birimi ile koordineli olarak yürüten merkezimiz, deprem felaketinden etkilenen öğrencilerimizin yanında olmak amacıyla çevrimiçi danışmanlık hizmeti veriyor.

Giresun Üniversitesi ailesine mensup tüm öğrenci ve personelimizin faydalanabileceği danışmanlık hizmetine ulaşmak için Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Araştırma ve Uygulama Merkezi web sitesinde bulunan randevu al sekmesinden randevu oluşturabilirsiniz.

Birim sayfasına ulaşmak için TIKLAYINIZ