Üniversitemiz Şiir Topluluğunun "Yaşayan Giresunlu Şairler Şöleni" başlığıyla düzenlediği şiir dinletisi, 29 Nisan 2019 Pazartesi günü, Mehmet Akif Ersoy Konferans Salonunda gerçekleşti.

Rektör Danışmanı ve aynı zamanda Topluluk Akademik Danışmanı Prof. Dr. Nazım Elmas’ın açılış konuşmasıyla başlayan programda, Giresunlu şairler kaleme aldıkları şiirlerinin önce hikayesini anlattılar, sonra da onları seyirciler için seslendirdiler.

Daha sonra sahneye çıkan topluluk öğrencileri şairler; Hatice Satgun, Hayrettin Orhanoğlu, İsmail Güçtaş, Nazım Elmas, Kader Kutlu, Ahmet Tevfik Korkmaz, Mediha Tülin Çilesiz, Olgun Albayrak, Sedat Murat Bayrak, Şengül Coşkun, Zehra Kemaloğlu ve Mahmut Karadağ’ın şiirlerini seslendirirken, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Nazım Elmas da 28 Şubat sürecinde kaleme aldığı  "Saksıda Sarı Çiçekler” adlı şiirini okudu.