Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının yürütücülüğünde düzenlenen dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST 2023, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda ziyaretçilerine kapılarını açtı.

Üniversitemizin paydaş kurum olarak yer aldığı festivalin üçüncü gününde Yükseköğretim Kurumu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar Üniversitemiz standını ziyaret ederek Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Gürol Yıldırım, Fındık İhtisaslaşma Koordinatörlüğü, Teknoloji Transfer Ofisi (TTO), Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğümüz birimi akademisyenlerinden ve öğrencilerimizden çalışmalarımızla ilgili bilgi aldı. Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Gürol Yıldırım, YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar'a Üniversitemizin ihtisas alanı olan fındık ürünlerinden oluşan bir hediye paketi takdim etti.

27 Nisan - 1 Mayıs tarihleri arasında süren  festivale 3 milyona yakın ziyaretçi katıldı.