Yabancı Diller Yüksekokulunun ev sahipliğinde, Fen-Edebiyat Fakültesi İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünün desteği ile düzenlenen “2022 Yıl Sonu Konseri”, 07 Haziran 2022 Salı günü, Güre Yerleşkesi Mühendislik Fakültesi bahçesinde yer alan açık hava amfisinde gerçekleştirildi.
Üniversitemiz akademik ve idari personelinin yanı sıra öğrencilerin yoğun ilgi gösterdikleri etkinlik, müzik dinletilerinin yanı sıra İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümü tarafından düzenlenen “2022 Şiir Yarışması” ve “2022 Öykü Yarışması”nda dereceye girenlere ödülleri de verildi.

Öğrencilerin ve hocaların çalan müziğe eşlik ederek sık sık oynadıkları konserde, İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümünden bu yıl mezun olacak öğrenciler sahneye davet edilerek hatıra fotoğrafı çektirildi.

Bulancak Bahçelievler Şehit Mehmet Bayar Anadolu Lisesi Müzik öğretmeni Gonca Neslihan KARAKOÇ yönetiminde, birbirinden güzel parçaları çalan orkestrada yer alan, Dr. Öğr. Üyesi Murat Karakoç, Muhammet Kılıç, Reyhan AKKUŞ, Muhammed Hicabi YİĞİT, Çise DURGUT, Semiha Damla GÜNTEKİN ve Akifcan ÇEPOĞLU da çaldıkları enstrümanlarla etkinliğe renk kattılar.