Üniversitemiz Güre Yerleşkesinde bulunan bazı binalarda öğrenci ihtiyaçları doğrultusunda tadilat yapılıyor.

Fen Edebiyat Fakültesi binası zemin katı aynı anda bin 500 öğrenciye hizmet verecek şekilde yemekhaneye dönüştürülüyor. Mutfak, dinlenme salonları, yemek salonları şeklinde bölümlendirilen bu alanda ayrıca kadın ve erkek kuaförü, terzi, kırtasiye gibi öğrenci ihtiyaçlarının karşılanacağı mini bir çarşı kurulacak.

Güre kampüsünde yer alan ve içinde Merkez Kütüphanemizin de olduğu bina yeni katlarla büyütülerek, hem kütüphane kapasitesi artırılacak, hem de öğrenciler için bireysel çalışma odaları yapılacak. Bu binanın alt katı da büyük bir öğrenci kafeteryası ve spor salonu olarak düzenlenecek.

Şu ana kadar atıl durumda bulunan ve daha önceki inşaatların hafriyatlarının döküldüğü açık alan ise, yeniden tesviye edilip, hafriyatları alınarak düzleştirilecek, etrafı ihata duvarları ile çevrilip öğrencilerimiz ve personelimiz için açık dinlenme alanları olarak düzenlenecek.

Bu alanın düzenlenmesinden sonra, yerleşke içine yapılan Spor Bilimleri Fakültesi binası ile bağlantı sağlayan yollar inşa edilecek...

Bütün bu hazırlıkların kısa zamanda tamamlanarak, yüz yüze öğretim döneminde öğrencilerin hizmetine sunulması hedefleniyor.