Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) tarafından 8-13 Mayıs Tarihleri arası Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen Üniversitelerarası 19. Halk Dansları Yarışmasında Üniversitemizi temsil eden Türk Halk Oyunları Topluluğu hem stilize hem de artistik dalda katılım sağladığı her iki takım ile Süper Lig’e yükseldi.

Antrenörlüklerini Devlet Konservatuvarı Öğretim Elemanları Öğr. Gör. Arda ERAVCI, Öğr. Gör. Yusuf KURT, Öğr. Gör. Seren ERAVCI ve Öğr. Gör. Şeyda Yasemin GÜRSOY'un gerçekleştirdikleri takımlarımız, Klasman ligi eleme gruplarından derece ile final müsabakalarına yükseldikten sonra finalde elde ettikleri sıralama doğrultusunda gelecek yıl gerçekleştirilecek Süper Lig müsabakalarına katılım hakkı elde ettiler..