Üniversitemiz Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Pazarlama ve Reklamcılık Bölümünü tarafından düzenlenen “I. Halkla İlişkiler ve Tanıtım Günleri”, 27 Aralık 2019 Cuma günü Mehmet Akif Ersoy Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunmasıyla başlayan program, Öğr. Gör. Fatma Karaoğlu’nun açılış konuşması ve ardında sahneye çıkan bölüm öğrencilerinin müzik dinletisi ile devam etti.

Etkinlik kapsamında yine bölüm öğrencileri tarafından; Giresun, internet kullanımı ve bağımlılığı, tütün ve türevlerinin kullanımı başlıklarıyla hazırlanan röportajların yer aldığı video gösterimi yapıldı.

Programda kısa bir konuşma yapan Sosyal Bilimler MYO Müdürü Doç. Dr. Yalçın Sarıkaya’nın, sigara bağımlılığı temasıyla düzenlenen afiş yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerini takdim ettiği törende, Genç TEMA Topluluk Başkanı Tuncay Sever de Giresun’da ve Giresun Üniversitesinde TEMA olarak yaptıkları çalışmaları aktardığı bir konuşma yaptı.

Sigara kullanmayan yedi öğrenciye hediye çekinin verildiği çekilişle devam eden program, bölüm öğrencilerinin, yaptıkları okul ziyaretlerinden oluşan video gösterimiyle sona erdi.