GRÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 2021 – 2022 Akademik Yılı mezuniyet töreni, 25 Haziran 2022 Cumartesi günü Güre Yerleşkesinde düzenlenen törenle gerçekleşti.

Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz CAN, Giresun Vali Yardımcısı Dr. Hasan TANRISEVEN, İİBF Dekanı Prof. Dr. Kurtuluş Yılmaz GENÇ, kamu ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Üniversitemiz akademik ve idari personeli, öğrenciler ve öğrenci yakınlarının katıldığı tören,
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulundan Öğr. Gör. Erdem ŞAHİN’in Giresun türkülerini seslendirdiği bağlama konseriyle başladı.

Mezun öğrenciler adına fakülte birincisi Batuhan ÇAYAN’ın konuşmasıyla devam eden programda, Dekan Prof. Dr. Kurtuluş Yılmaz GENÇ, Vali Yardımcısı Dr. Hasan TANRISEVEN ve Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz CAN da öğrencilere hitaben birer konuşma yaptı.

Fakülte birincisi Batuhan ÇAYAN’ın yaş kütüğüne plaket çakması ve akabinde ilk üçe giren öğrencilerin ödüllerini almasıyla devam eden törende, bölümlerinde dereceye giren öğrencilere de başarı belgeleri verildi.

Mezuniyet töreni, öğrencilerin temsili diplomalarını almaları ve ardından kep atmalarıyla sona erdi.