Giresun İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Üniversitemiz öğrencilerine yönelik düzenlenen ve öğrencileri kampüs içinde veya dışında karşılaşabilecekleri tehlikelere karşı bilinçlendirmeyi hedefleyen “Gençlerle El Ele” seminerleri, 25 Kasım – 4 Aralık 2019 tarihleri arasında Üniversitemizin merkez ve ilçelerdeki birimlerinde gerçekleştirildi.

Öğrencilerle güvenlik güçleri arasındaki ilişkiyi güçlendirmek, öğrencilerin günlük hayatta karşılaşabilecekleri olumsuzluklara sağduyulu yaklaşmalarını sağlayabilmek amacıyla düzenlenen, hazırlık ve 1. sınıflardan beş binin üzerinde öğrencinin katıldığı seminerlerde, Giresun İl Emniyet Müdürlüğünce görevlendirilen uzmanlar tarafından, kampüs alanları içinde veya dışında öğrencilerin dikkat etmeleri gereken hususlar, eleman kazanmak isteyen terör örgütlerinin izlediği yollar, öğrencilerin bu durumlarla karşı karşıya kalmaları halinde atmaları gereken adımlar, hazırlanan slaytlar eşliğinde anlatıldı.