Giresun Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından, hazırlık sınıfı öğrencilerine yönelik düzenlenen bilgi yarışması, 23 Aralık 2022 tarihinde, Fen-Edebiyat Fakültesi Fuat Köprülü Amfisinde gerçekleştirildi.

Yüksekokul yöneticileri ve akademik personelinin de katıldığı yarışmada, zorunlu ve isteğe bağlı hazırlık sınıfı öğrencilerinin; dilbilgisi, kelime bilgisi, sesletim, okuduğunu anlama gibi bilgi ve becerileri ölçüldü.

Dönem boyunca her hafta sınıflarda düzenlenen sınıf içi yarışmaların bir finali olan ve kendi sınıflarında dereceye giren öğrencilerin katıldığı yarışmada, öğrenciler ile akademisyenler keyifli bir dönem sonu etkinliği gerçekleştirmiş oldular.

Gruplar halinde gerçekleştirilen ve yaklaşık üç saat süren etkinlik, dereceye giren öğrencilere ödüllerinin takdim edilmesi ile sona erdi.