Karadeniz Bölgesindeki beş üniversitenin rektörü 26 Eylül 2019 Perşembe günü, Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz Can’a tebrik ziyaretinde bulundu.

Güre Yerleşkesindeki Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette; Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu, Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Baykal, Artvin Çoruh Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Tilki, Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Rektörümüzü tebrik ederek başarılar dilediler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz Can,  iyi dilek temennilerinden ötürü misafir Rektörlere teşekkür etti.