Giresun Üniversitesi ile Abai Kazak Milli Pedagoji Üniversitesi arasında yakın zamanda imzalanan işbirliği protokolü kapsamında, on öğrenci Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü'nde eğitim görmeye başladı.

Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Beyhan Kesik ve Abai Kazak Milli Pedagoji Üniversitesi Dış İlişkiler Ofisi Müdürü Dr. Dinara Ashimova ile birlikte Rektörümüzü ziyaret eden öğrenciler, Tükiye'de ve Giresun Üniversitesinde olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Ziyaretlerinden ötürü Prof. Dr. Beyhan Kesik ve öğrencilere teşekkür eden Rektörümüz, yapılan anlaşma ile Giresun Üniversitesinde eğitim görmeye başlayan öğrencilere başarılar diledi.

Giresun Üniversitesinin dünyanın farklı bölgelerinden gelen öğrencilere ev sahipliği yaptığı hatırlatan Rektörümüz, uluslarası öğrencilerin hem şehre hem de Üniversiteye renk kattığı ifade etti.