Giresun Üniversitesi ile Abay Kazak Milli Pedagoji Üniversitesi arasında imzalanan Akademik İşbirliği ve Değişim Programı kapsamında GRÜ Fen Edebiyat Fakültesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümünde eğitim gören on öğrenci, duygusal bir veda ile Üniversitemizden ayrıldılar.

Uluslararası öğrencilerle güzel bir dönem geçirdiklerini ifade eden program koordinatörü Doç. Dr. Vedi AŞKAROĞLU, protokolün imzalanmasında ve bu öğrencilerin Giresun Üniversitesinde eğitim görmelerinde emeği geçen başta Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz CAN olmak üzere, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Beyhan KESİK, İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Halis GÖZPINAR, bölüm akademisyenleri Dr. Öğr. Üyesi Murat KARAKOÇ, Dr. Öğr. Üyesi Hale YAĞLIDERE, Öğr. Görevlisi Heves BOZBAĞ ve özellikle de bölüm öğrencilerine teşekkür etti.