TÜBİTAK tarafından, üniversitelerde öğrenim görmekte olan lisans öğrencilerini projeler yoluyla araştırma yapmaya teşvik etmek, önlisans öğrencilerine ise lisans öğrenimi öncesinde proje hazırlama kültürü kazandırmak amacıyla destek sağlanan TÜBİTAK 2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı ve TÜBİTAK 2209-B - Üniversite Öğrencileri Sanayiye Yönelik Araştırma Projeleri Desteği Programı sonuçları açıklandı.

Açıklanan sonuçlara göre aşağıdaki listede yer alan projeler desteklenmeye hak kazanmıştır.

Öğrencilerimizi ve akademik danışmanlarını tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Proje Yürütücüsü Bölüm Akademik
Danışman
Proje Adı
Nejla Öztürk Tıp Fakültesi Doç. Dr. Züleyha Doğanyiğit Deneysel Epilepsi Modelinde Kalpte Von Willebrand Faktörünün İncelenmesi