28 KASIM 2019
Şebinkarahisar Türk Telekom Çok Programlı Anadolu Lisesi son sınıf öğrencileri, 27 Kasım 2019 Çarşamba günü Üniversitemizin Güre Yerleşkesinde bulunan birimlerini gezdiler.

Okul öğretmenleri eşliğinde Üniversitemize gelen öğrencilerin, meslek seçimlerine ve kariyer planlarına yol göstermesi amacıyla düzenlenen gezi, Üniversitemiz Basın Koordinatörlüğü çalışanlarından Mehmet Söylemez ve Ömer Karataş tarafından yapılan genel bilgilendirmenin ardından Mühendislik fakültesiyle başladı.

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Devlet Konservatuvarı, Merkez Kütüphanesi, Fen – Edebiyat Fakültesi ve Eğitim Fakültesini gezen öğrenciler, bölümler ve bu bölümlere giriş şartları ile mezuniyet sonrası iş olanakları hakkında bilgi aldılar.