Üniversitemize bağlı Görele Uygulamalı Bilimler Yüksekokulunda görevli bilgisayar işletmeni Kazım Öztürk, Görele ilçesi Çatakkırı Köyündeki aile kabristanlığında toprağa verildi.

Cenaze namazından önce Kazım Öztürk için Görele Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu bahçesinde kısa bir tören yapıldı. Buradaki törene Rektörümüz Prof.Dr. Yılmaz Can ile birlikte, Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Hüseyin Peker, Görele Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Dr.Öğr.Üyesi İhsan Cora ve yakın çalışma arkadaşı olan bazı üniversite personeli de katıldı.

İdari personelimiz Kazım Öztürk, uzun bir süreden beri mücadele ettiği amansız hastalığa yenik düşmüş ve 27 Mayıs 2021 Perşembe günü tedavi gördüğü hastanede vefat etmişti.

Merhum Kazım Öztürk'e bir kere daha Allah'tan rahmet, başta ailesi ve yakınları olmak üzere Üniversite camiamıza da başsağlığı diliyoruz.