Giresun Milletvekili Kadir Aydın, 13 Ağustos 2020 Perşembe günü Üniversitemizi ziyaret ederek Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz Can ile görüştü.

Rektörlük Makamında gerçekleşen görüşmenin ardından ikili Üniversitemizde çalışmaların devam ettiği inşaat alanlarını gezdi. Rektörümüz, Güre Yerleşkesinde yapı faaliyetleri devam eden kantin, yemekhane, sosyal ve yeşil alan, Spor Bilimleri Fakültesi’nin yolu ile ilgili Milletvekili Aydın’a bilgi vererek, fikir alışverişinde bulundu.

Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Hüseyin Peker ve Prof. Dr. Güven Özdem’in de hazır bulunduğu ziyarette, Rektörümüz Can, Milletvekili Aydın’a ziyaretinden ve Üniversitemize bugüne kadar yaptığı katkı ve desteklerinden ötürü teşekkürlerini sundu.