Milli Mücadelemizin 100. yılı dolayısıyla Görele Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım Bölümü tarafından düzenlenen "Milli Mücadelenin 100. Yılı” konulu uluslararası afiş tasarımları sergisi, 17 Mayıs 2019 Cuma günü Rektörümüz Prof. Dr. Cevdet Coşkun’un da katıldığı törenle açıldı.

Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Serkan Soylu, Prof. Dr. Mustafa Cin, Prof. Dr. Canan Çelik, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Feridun Tekin ile üniversitemiz çalışanları ve öğrencilerin katıldığı açılış töreninin ardından, Rektörümüz sergi alanını gezdi.

100. Yıl temalı eserleri tek tek inceleyerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Rektörümüz Prof. Dr. Cevdet Coşkun, ulusal ve uluslararası bir çok eserin yer aldığı bu serginin, 100. Yıl coşkusuna ayrı bir renk kattığını ifade etti.

“Milli Mücadelenin 100. Yılı” konulu uluslararası afiş tasarımları sergisi, Güre Yerleşkesi Rektörlük Fuaye salonunda 31 Mayıs 2019 tarihine kadar açık kalacaktır.