Giresun Üniversitesi Judo takımı, 2 kadın ve bir erkek sporcu ile katıldıkları Üniversitelerarası Türkiye Judo Şampiyonasından, ferdi mücadelelerde  4 bronz madalya, takım yarışmalarında ise 2 bronz madalya ve bir kupa ile dönerek önemli bir başarıya imza attılar.

Kadınlar kategorisinde Emine Polat ve Kader Keskin kendi sikletlerinde Türkiye 3.’lüğünü kazanırken, erkeklerde Furkan Sişçioğlu hem kendi sıkletinde hem de açık siklette katıldığı müsabakalarda Türkiye 3.’lüğünü kazanma başarı elde etti.

15-17 Nisan tarihlerinde Zonguldak’ta Farabi Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen ve 25 üniversitenin katıldığı müsabakalarda, Üniversitemiz sporcuları takım halinde yaptıkları mücadelelerde de KATA ve Kadınlar kategorisinde elde ettikleri Türkiye 3.’lükleri ile de turnuvanın en çok konuşulan ekiplerinden oldular.

Giresun Üniversitesi olarak, Türkiye 3.’sü olan sporcularımızı ve takım sorumlusu Dr. Halil Çolak’ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.