Üniversitemiz Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Büro Yönetimi ve Sekreterlik Bölümü öğrencileri, sosyal farkındalık oluşturma programı kapsamında Çanakçı ilçesi Karabörk Köyü İlkokuluna bir ziyaret gerçekleştirdiler.

10 Ocak 2022 Pazartesi günü Öğretim görevlileri Oktay Orçun Beken, Sinem Mıhçı, Ferhat Ayar eşliğinde yaklaşık 25 kişilik bir öğrenci grubu ile  gerçekleşen ziyarette, ilkokul öğrencilerine İngilizce hikaye kitapları dağıtıldı. Bu kitaplardan öğrencilere hikayeler okundu.

İlkokul öğrencileriyle üniversite öğrencileri mentör eşleştirmesi yaparak gerçekleştirdikleri etkinlikte ayrıca, okul sahasında birlikte piknik yapıldı, voleybol ve el topu oynandı.

İlkokul öğrencilerinin oldukça mutlu, heyecanlı ve sevinçli olduğu etkinlik sebebiyle Karabörk Köyü İlkokulu Müdür Vekili Hami Kaya ve öğretmenleri Üniversitemiz öğrencilerine teşekkür edip, bu tür faaliyetlerin tekrarlanmasını dilediler.

Biz de bu anlamlı etkinlikten ötürü öğrencilerimizi ve öğretim görevlilerimizi kutluyoruz.