Giresun Üniversitesi Proje Destek ve Yönetim Koordinatörlüğü işbirliği ile düzenlenen Proje Döngüsü Yönetimi I dersini alan öğrencilerimiz TÜBİTAK’tan destek almaya hak kazandı.

Giresun Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü öğrencileri Selimpak HÜNER ve Emre CANBAY tarafından TÜBİTAK'a sunulan "Görme ve İşitsel Engelli Bireyler için Yerli Cep Telefonu" isimli proje 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında destek almaya hak kazanmıştır.

Giresun Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Onur Özdal MENGİ'nin akademik danışman olduğu proje kapsamında prototipi hazırlanacak olan cep telefonu modeli ile engelli bireyler için milli ekonomiye katkı sağlayacak düşük ve uygun maliyetli kolay iletişim aracı üretmek amaçlanmaktadır.

Öğrencilerimizi ve akademisyenimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.