Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Elektronik Mühendisliği Bölümü 3.sınıf öğrencisi Selçuk DULKADİR, memleketi Kırşehir'in Karaisa Köyünde serinlemek için girdiği gölette boğularak can verdi.

Kardeşleri ve arkadaşları ile birlikte göl kenarında piknik yapmaya giden öğrencimiz Selçuk DULKADİR 'in bu esnada serinlemek için gölete girdiği, bir süre gölet üzerinde yüzdüğü ve daha sonra gözden kaybolduğu anlaşıldı.

Jandarma, AFAD ve 112 Acil Yardım ekiplerince yapılan aramalardan sonra cansız bedenine ulaşıldığı bilgisi edinildi.

Öğrencimizin vefatı Üniversitemizde de büyük bir üzüntü yarattı. Giresun Üniversitesi olarak, kendisine Allah'tan rahmet; ailesi, arkadaşları ve yakınlarına da başsağlığı diliyoruz.