Orman Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Özkaya ve Giresun Orman Bölge Müdürü Ahmet Güneş, 07 Ocak 2020 Salı günü, Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz Can’a nezaket ziyaretinde bulundular.

Güre Yerleşkesindeki Rektörlük binasında gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz, daha önce Giresun Orman Bölge Müdürlüğü de yapan Mustafa Özkaya ve Ahmet Güneş’e teşekkür etti.

Bölge Müdürlüğü yaptığı dönemde Üniversite ile bazı ortak projelerde yer aldıklarını belirten Özkaya, ziyaret vesilesiyle yeniden Giresun Üniversitesinde bulunmaktan duyduğunu memnuniyeti dile getirdi.

Gündeme dair konuların da ele alındığı ziyarette Rektörümüze, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Güven Özdem ve Genel Sekreter Ahmet Tevfik Korkmaz eşlik ettiler.