Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Mustafa TÜRKMEN’ in editörlüğünü yaptığı 3 adet kitap, 2022 yılında merkezi İngiltere’de bulunan uluslararası yayın evi ‘Book Publisher International’  tarafından İngilizce olarak yayımlandı.

Uzun süren çalışmalar sonucunda hazırlanan, çevre ve yer bilimleri alanında güncel konuları içeren kitaplar; öğrencilerin, araştırmacıların ve akademisyenlerin faydalanacağı kilit alanları kapsıyor.

Üniversitemiz bünyesindeki akademisyenlerimizin uluslararası alanlarda yazılan kitaplarda editör olarak ta yer almaları ve bilim camiasında alanlarındaki literatürlere katkıda bulunmaları ülkemiz ve üniversitemiz adına gurur vericidir. Bu vesileyle öğretim üyemizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.