Üniversitemiz Devlet Konservatuvarı tarafından düzenlenen, Prof. Dr. Vasıf Hasanoğlu ve Türkiye’nin farklı bölgelerinden piyanistlerin katıldığı müzik dinletisi, 09 Nisan 2019 Salı günü Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Üniversitemizde uzun yıllardır görev yapan Devlet Konservatuvarı akademisyenlerinden Prof. Dr. Vasıf Hasanoğlu ve öğrencilerinin sahne aldığı gecede, Ludwig Van Beethoven, Wolfgang Amadeus Mozart, Frédéric Chopin ve Franz Peter Schubert gibi dünyaca tanınmış müzisyenlerin eserleri icra edildi.

Dünyanın çeşitli yerlerinde düzenlenen yarışmalarda önemli ödüller kazanan, yurt dışında ve yurt içinde bir çok kişiye piyanoyu sevdiren Hasanoğlu’nun öğrencilerinden; Uludağ Üniversitesinden Doç. Dr. Şirin Akbulut, Trakya Üniversitesinden Dr. Öğr. Üye. Akın Araboğlu ve Öğr. Gör. Gökçe Güven ile yapımcı ve müzik direktörü Mustafa Nuri Haybat'ın da katılımlarıyla gerçekleşen müzik dinletisi büyük beğeni topladı.

Rektörümüz Prof. Dr. Cevdet Coşkun ve eşi Meryem Coşkun ile Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Canan Çelik, Devlet Konservatuvarı Müdürü Prof. Dr. Ramazan Sever, Üniversitemiz akademik ve idari personeli, öğrenciler ve vatandaşların katıldığı konser sonunda Rektörümüz, Sayın Hasanoğlu ile diğer piyanistlere teşekkür belgelerini takdim etti.