Giresun Üniversitesi Proje Destek ve Yönetim Koordinatörlüğü ile Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi iş birliğinde Üniversitemizin öğretim elemanlarına yönelik düzenlenen “Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi” tamamlandı.

Üniversitemizde proje kültürünü artırmak amacıyla düzenlenen eğitim 27-28-29 Mart 2023 tarihlerinde, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde yer alan Cengiz Aytmatov amfisi ve Koordinatörlük toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Proje Destek ve Yönetim Koordinatörlüğünden Öğr. Gör. Burcu AKKAYA ve Öğr. Gör. Ayben GÜL tarafından gerçekleştirilen eğitimde; ulusal ve uluslararası proje fon kaynakları, proje tanımı ve ilgili kavramlar, analiz aşamaları,  planlama aşaması, proje bütçesinin hazırlanması vb. konular anlatılarak uygulamalı çalışmalar yapıldı.

Eğitimlerin ardından, 7 Nisan 2023 Cuma günü Rektörlük Toplantı Salonunda düzenlenen bir törenle katılımcılara sertifikaları, Giresun Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Güven ÖZDEM ve Prof. Dr. Gürol YILDIRIM, İİBF Dekanı ve aynı zamanda Proje Destek ve Yönetim Koordinatörü olan Prof. Dr. Kurtuluş Yılmaz GENÇ ve GÜSEM Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muaffak SARIOĞLU tarafından takdim edildi.