Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Güven Özdem, Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bağlı öğrenci topluluklarının başkanlarıyla, 6 Aralık 2019 Cuma günü Mehmet Akif Ersoy Konferans Salonunda bir araya geldi.

Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Ümmühan Özgül ve Şube Müdürü Hilal Ayhan’ın da yer aldığı toplantıda kısa bir açış konuşması yapan Rektör Yardımcısı Sayın Özdem, üniversitelerin varlık nedeninin öğrenciler olduğu ve üniversite hayatının da öğrenciler için çok önemli olduğunu belirterek sözlerine başladı.

Üniversite yönetimi olarak öğrencilerin akademik, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerini önemsediklerini belirten Sayın Özdem, bu nedenle öğrenci topluluklarından ya da bireysel olarak öğrencilerden gelen her öneriyi ciddiye aldıklarını ve tüm yönleriyle değerlendirdiklerini söyledi.

Bu toplantıyla, topluluklarının kurum içi veya kurum dışı faaliyetlerde karşılaştıkları sorunlar ve bunların çözümüne dair fikir alış-verişinde bulunmayı amaçladıklarını belirten Prof. Dr. Güven Özdem’in ardından Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Ümmühan Özgül söz aldı.

GRÜ’nün yüzü aşkın topluluğa sahip olduğunu belirterek konuşmasına başlayan Sayın Özgül, daha sonra toplulukların, kuruluş aşamasından itibaren dikkat etmeleri gereken hususlara ve etkinlik taleplerini yaparken uymaları gereken kıstaslara değindi.

Konuşmaların ardından başlayan soru-cevap bölümünde, toplulukların karşılaştıkları sorunlar, çözüm önerileri ve düzenleyecekleri etkinliklerde mevcut imkanların nasıl daha verimli kullanılabileceği üzerinde fikir alış-verişinde bulunuldu.