Rektörümüz Prof. Dr. Cevdet Coşkun, Türk Polis Teşkilatının 174’üncü kuruluş yıl dönümü dolayısıyla 10 Nisan Çarşamba günü Giresun Valiliği önünde düzenlenen törene katıldı.

Atatürk Anıtına çelenk konulmasıyla başlayan, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunmasıyla devam eden törende, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş günün anlam ve önemine ilişkin bir konuşma yaptı.

Programda konuşan Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları’nın ardından, polis haftası nedeniyle ilk-orta ve liselerde düzenlenen kompozisyon, resim, şiir yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerini Rektörümüz ve diğer protokol üyeleri verdi.

Rektörümüz Prof. Dr. Cevdet Coşkun’un yanı sıra; Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hasan Koçyiğit, Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahim Alan, Adalet Komisyonu Başkanı Hüseyin Büyükavcı, kamu ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşların katıldığı program, Eğitim İş Uygulama Merkezi öğrencilerine polis düdüğü verilmesiyle sona erdi.