Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz CAN, “24 Kasım Öğretmenler Günü” dolayısıyla, 24 Kasım 2022 Perşembe günü, Giresun Hamdi Bozbağ Anadolu Lisesinde görev yapan öğretmenleri ziyaret etti.

Okul Müdürü Fazlı YILDIZ ve öğretmenler tarafından karşılanan Rektörümüz, büyük bir zahmet ve emekle yapılan bu mesleğin bir gönül işi olduğunu belirterek tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı.

Öğretmenler odasında Müdür Fazlı YILDIZ ve öğretmenlerle sohbet eden Rektörümüz, Ülkenin yarınlarını yetiştiren öğretmenlere millet olarak şükran borçlu olduklarını dile getirerek, tüm öğretmenlere bu yolda harcadıkları emekler için teşekkür etti.

Giresun Üniversitesi olarak öğrencilerin eğitimine katkı sağlayacak her türlü projede yer almak istediklerini söyleyen Prof. Dr. Yılmaz CAN, yapılacak ikili işbirliklerinde memnuniyetle yer alacaklarını dile getirdi.