Üniversitemiz Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği görevine atanan Dr. Öğr. Üyesi Fazıl Kulaklı 14 Ocak 2022 Cuma günü itibariyle yeni görevine başladı.

Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz Can, Başhekim Dr. Öğr. Üyesi Fazıl Kulaklı'yı göreve başlaması dolayısıyla makamında ziyaret etti.

Rektörümüze yaptığı bu ziyarette, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Güven Özdem, Prof. Dr. Hüseyin Peker ve Prof. Dr. Gürol Yıldırım ile Tıp Fakültesi Dekan Yardımcıları Dr. Öğr.Üyesi Tuğrul Kesicioğlu ve Dr. Öğr. Üyesi Şebnem Alanya Tosun da eşlik ettiler. Ziyaret  heyetinde Üniversitemiz Genel Sekreteri Ahmet Tevfik Korkmaz da yer aldı.

Başhekimlik görevine başlayan Dr. Öğr. Üyesi Fazıl Kulaklı'ya başarılar diliyoruz.