Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Giresun Üniversitesi Rektörü olarak atanan Prof. Dr. Yılmaz Can’a tebrik ziyaretleri devam ediyor.

8 Ağustos 2019 Perşembe günü gerçekleşen ziyaretlerde; önce Giresun'un önde gelen Sivil Toplum Teşkilatlarından İlim Yayma Cemiyeti Giresun Şube Başkanı Cemalettin Aydınoğlu, İHH Giresun Temsilcisi Fethi Elmas, Diyanet-Sen Giresun Temsilcisi Sami Şimşek, Eğitim Bir-Sen Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Soylu, Yeni Dünya Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kemal Kurt, Sağlık-Sen Yönetim Kurulu Üyesi Gökçe Güntepe'nin ardından Giresun Özel Sporcular Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Osman Şeyranlıoğlu ve özel öğrenciler Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz Can’ı tebrik ederek başarı temennilerinde bulundular.