Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü görevine atanan Doç. Dr. Kürşad Han Dönmez, 03 Ocak 2022 Pazartesi günü, Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz Can'ın da katıldığı devir teslim töreni ile göreve başladı.

Müdürlük görevini Prof. Dr. Selçuk Takır'dan devralan,  Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç.Dr. Kürşad Han Dönmez'in göreve başlaması dolayısıyla düzenlenen törende, Rektörümüzün yanı sıra Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Güven Özdem, Prof. Dr. Hüseyin Peker, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Birol Eltuğral, Keşap Meslek Yüksekokulu Müdürü ve Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Beytullah Dönmez ve Enstitümüzün eski Müdürü Prof. Dr. Selçuk Takır  hazır bulundular.

Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz Can, Enstitü Müdürlüğüne atanan Doç. Dr. Kürşad Han Dönmez'in bugüne kadar bir çok alanda önemli başarılara imza attığını belirtip; Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü görevini de layıkıyla yerine getireceğine inandığını söyleyerek, kendisine başarılar diledi.

Rektörümüz bugüne kadar yaptığı çalışmalar sebebiyle  Prof. Dr. Selçuk Takır'a da teşekkür etti.

Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Kürşad Han Dönmez hocamıza yeni görevinde bizler de üstün başarılar diliyoruz.