Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (MYO) mezuniyet töreni 22 Haziran Çarşamba günü Güre Yerleşkesi etkinlik alanında düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

Törene Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz Can, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hüseyin Peker, Sağlık Hizmetleri MYO Müdür Doç. Dr. Ümit Ceylan, Üniversitemiz akademik ve idari personeli, mezuniyeti gerçekleşen öğrenciler ve aileleri katıldı.

Törende konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz Can, “Sevgili öğrenciler, bugün ön lisans eğitimini tamamlayıp mezun oluyorsunuz. Şunu bilmenizi isterim, üniversiteler, bu binalar, bu yerleşkeler sizin için var. Siz olmasanız bunların hiçbiri olmazdı. Sizler sadece üniversitelerin varlık nedeni değil aynı zamanda ülkemizin de geleceğisiniz. Buradan aldığınız bilgi ve tecrübelerle ülkemize ve insanlığa güzel hizmetler sunacağınıza yürekten inanıyorum. Bu vesileyle mezuniyetinizi kutluyor, sizlere başarı dolu bir hayat diliyorum.” dedi.

Tören MYO birincisinin mezuniyet kütüğüne plaket çakması, kep atma töreni ve müzik dinletisi ile son buldu.