Basın Bilgi Notu: "Tarihi Rektörlük Binası"
Zübeyde Hanım Kız Anadolu Lisesi Öğrencilerinden Kampüs Ziyareti
Giresun Üniversitesinde Gazze Konferansı Düzenlendi
Giresun Üniversitesi EYFOR-16'da
Turizm Fakültesi Gastronomi Bölümü'nden 3 Ayrı Sosyal Sorumluluk Projesi Etkinli...
Tirebolu İletişim Fakültesi Öğrencileri, Genç Kotler Awards’ta Türkiye Birincisi...
Rektörümüz Sivil Toplum Temsilcileriyle Buluştu...
Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Mustafa CÜCE ile Bölüm Başkanı Doç. Dr. Rena MARALI’nın katılımıyla gerçekleştirilen gezi kapsamında Fındık Araştırma Enstitüsü bünyesinde yer alan bitki doku kültürü laboratuvarı, alıştırma seraları, gıda kontrol ve fındık işleme laboratuvarlarını gezen öğrenciler, Enstitü Müdürü Dr. Aysun AKAR, Islah ve Genetik Bölüm Sorumlusu Uzman Biyolog Merve ŞEKERLİ, Gıda Teknolojileri Bölüm Sorumlusu Yüksek Gıda Mühendisi Dr. Tuğba ER ve Gıda Mühendisi Fikret TÜFEKCİ’den yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldılar.
Gezinin ikinci ayağını oluşturan İnişdibi Freşa Maden Suyu Dolum Tesisleri ziyaretinde; Freşa İçecek Sanayi İdari İşler Sorumlusu Habibe YİĞİTÇAKIR, Üretim Şefi Gökhan ÖZDEMİR ve Kalite Şefi Arif TANRIVERMİŞ dolum tesisinde yürütülen işleri, kalite kontrol ve maden suyu üretimine ait tüm basamakları (şişe alma, şişe yıkama, dolum, kapak kapatma, barkodlama, paketleme ve sevkiyat) uygulamalı olarak öğrencilere aktardılar.